Åbne Atelierdøre i Silkeborg

Hvert år åbner ca. 100 kunstnere deres døre i Silkeborg for besøgende. Det er en ganske særlig oplevelse at få lov til at kigge ind i kunstnernes verden og udstillingen er derfor også en stor succes.

Mere tid til det vigtige

Bag Åbne Atelierdøre i Silkeborg er der en frivillig forening. Hvert år vælges en bestyrelse, der skal planlægge og arrangere Åbne Atelierdøre. En stor del af det arbejde er at håndtere tilmelding af kunstnere, visning af kunstnere på hjemmeside og produktion af et flot katalog over alle kunstnerne.

Siden 2014 er den del af opgaven blevet håndteret af Udstillerguide.dk. Udstillerguide har sat en tilmelding op hos Flextilmeld. Kunstnerne klarer tilmelding og betaling samtidigt med, at de angiver tekster, billeder og anden information til hjemmeside og katalog. Informationerne trækkes automatisk fra Flexminds til Åbne Atelierdøres hjemmeside.

Når der ikke skal bruges tid og kræfter på at afstemme indbetalinger og indsamle information fra kunstnerne, er der tid til at fokusere på at gøre Åbne Atelierdøre til så stor en succes som muligt:

Som frivillig i bestyrelsen bag Åbne Atelierdøre er det fedt, at alt det praktiske vedrørende betaling og indsamling af informationer til hjemmesiden sker samlet. Det giver tid til at fokusere på andre vigtige ting som markedsføring – både så flere kunstnere kommer med og så der kommer flere deltagere til Åbne Atelierdøre“, siger Jens Josefsen, der i flere år har været valgt ind i bestyrelsen.

Fra hjemmeside til katalog

Åbne Atelierdøre har udover en flot hjemmeside også et katalog til hvert års udstilling. Størstedelen af kataloget er en kort præsentation af hver kunstner samt et samlet kort over kunstnerne.

Vi har et oplag på ca. 8.000 brochurer. De bliver uddelt af kunstnerne og rundt i byen op til udstillingen. Katalogerne er vigtige for os, da de gør udstillingen mere håndgribelig og giver en masse god omtale. Tidligere har kataloget været en tidskrævende opgave – men nu kan vi bruge de samme informationer om kunstnerne på både hjemmeside og i kataloget. Det sparer os for en masse tid og penge“, siger Jens Josefsen.

Da alle informationerne om kunstnerne er struktureret ens, kan alle siderne om kunstnerne genereres automatisk. Også denne proces klarer Udstillerguide for Åbne Atelierdøre.

Du kan se kataloget for 2017 her: Åbne Atelierdøre i Silkeborg – katalog 2017

Når man skal præsentere kunstværker, skal det se flot ud! Vi er meget glade for både vores hjemmeside og kataloget, der giver både et overblik til deltagerne og præsenterer kunstnernes værker på en flot måde.
Jens Josefsen

Kvalitet og god service

Da det handler om flot kunst, er det vigtigt for både bestyrelsen i Åbne Atelierdøre og kunstnerne, at både hjemmeside og kataloget fremstår så flot som muligt:

Når man skal præsentere kunstværker, skal det se flot ud! Vi er meget glade for både vores hjemmeside og kataloget, der giver både et overblik til deltagerne og præsenterer kunstnernes værker på en flot måde. Og når der er noget, der ikke lige er helt som ønsket, får vi altid god og hurtig service, så det bliver præcis som vi ønsker“, siger Jens Josefsen.

For Åbne Atelierdøre i Silkeborg har Udstillerguide gjort, at den praktiske del af det frivillige arbejde er blevet gjort meget mindre samtidig med at resultatet er blevet bedre.

Faktaboks

I august måned havde Åbne Atelierdøre i Silkeborgs hjemmeside over 12.000 visninger fordelt på ca. 1.700 besøgende. Besøgende på hjemmesiden ser i gennemsnit på 3-4 forskellige kunstnere.

Løsning

Løsningen  er baseret på den enkle model med tilkøb af funktion til at vise adresser på et Google map.

Udstillerguide har designet og lavet hjemmesiden til Åbne Atelierdøre i Silkeborg samt lavet integration til Flexminds, der håndterer tilmelding og betalingsdelen.

Vores kunder er i fuld gang

Der er hele tiden nye messer under forberedelse. Her kan du se UdstillerGuider for messer, der bliver afholdt i den nærmeste fremtid.

Messernes UdstillerGuides er stadig ved at blive udfyldt med udstillere, messetilbud og meget andet.

Tag et kig og se, hvordan en UdstillerGuide til din messe kan se ud.

Sy & Strik med mere

Royal Stage i Hillerød arrangerer hvert år "Sy & Strik med mere". I 2019 var der mere end 4.000 besøgende og 60 udstillere.

Se hjemmesiden her:
www.syogstrik.dk

Hjem og haveliv

Messen holdes i Haveselskabets smukke have. Her kan man se spændende udstillere indenfor mange forskellige trends og temaer.

Se hjemmesiden her:
www.hjemoghaveliv.dk

Copenhagen Gin Fest

Er du til G&T, så er det her messen for dig. Over 10.000 besøgende og 80 udstillere skaber sammen en fest.

Se hjemmesiden her:
www.copenhagenginfest.dk

Pin It on Pinterest

Share This