Den enkle guide

Mindre administration! Vi håndterer tilmelding af udstillere

Denne guide passer til en messe, hvor behovet er, at udstillerne vises på en side. Listen over udstillere kan vises enten som en gittervisning eller som en liste. Det er muligt at søge på udstillernes navne og filtrere dem på baggrund af en kategori, eks. branche.

Med den enkle guide er du i gang og har givet din udstilling et liv til glæde for dine udstillere, de besøgende og din udstilling.

Du kan nemt tilføje flere elementer eller funktioner til din messe. Tag et kig på priserne nedenfor og se, hvad du kan opgradere din Udstillerguide med.

Udstillerliste - gitter

Alle udstillere vises i en gittervisning eller på en liste.

Udstillerliste - liste

Her vises udstillerne på en liste.

Udstiller

Hver udstiller har sin egen side, hvor man kan læse mere om dem

Det med småt

Første år betales der for opsætning og evt. tilvalgte moduler (hjemmeside, domæne osv). Derudover betales der for min. 50 udstillere på den enkle og den store guide. For den komplette guide er det min. 100 udstillere. 

Ved engangsbetaling opgøres antal udstillere, når messen er afholdt. Det er kun udgivne udstillersider, der tælles med. Ved løbende betaling opgøres antal udstillere pr. måned, hvor min. antal udstillere gælder hver måned og hvor både udgivne og kladde udstillersider tælles med.