Den enkle guide

Mindre administration! Vi håndterer tilmelding af udstillere

Denne guide passer til en messe, hvor behovet er, at udstillerne vises på en side. Listen over udstillere kan vises enten som en gittervisning eller som en liste. Det er muligt at søge på udstillernes navne og filtrere dem på baggrund af en kategori, eks. branche.

Med den enkle guide er du i gang og har givet din udstilling et liv til glæde for dine udstillere, de besøgende og din udstilling.

Du kan nemt tilføje flere elementer eller funktioner til din messe. Tag et kig på priserne nedenfor og se, hvad du kan opgradere din Udstillerguide med.

Udstillerliste - gitter

Alle udstillere vises i en gittervisning eller på en liste.

Udstillerliste - liste

Her vises udstillerne på en liste.

Udstiller

Hver udstiller har sin egen side, hvor man kan læse mere om dem

Det med småt

Kører messen flere år i træk, er det kun 1. år, du skal betale for opsætning. De følgende år betaler du kun for support og hosting samt pr. udstiller.

Betaling af opsætning og de første 50 udstillere sker ved brugtagning af din Udstillerguide. De resterende udstillere, når din messe er afholdt. Betalingsbetingelserne er netto plus 8 dage.

Alle priser ekskl. moms og evt. gebyr til tilmeldingssystem for betaling for booking af stande og/eller bestillinger af inventar, forplejning og service.

Pin It on Pinterest

Share This