Hvordan virker din Udstillerguide?

En kombination af smarte systemer tilsat en lille smule magi

Sidder du og tænker: “Gad vide, hvordan min Udstillerguide egentlig virker?”, så er denne side lige noget for dig.

Her kan du se, hvordan din Udstillerguide snakker sammen med andre online systemer og på automagisk vis bliver opdateret med nye udstillere – uden du skal gøre noget som helst.

Sådan starter det

Når du bestiller en Udstillerguide, opretter vi en Udstillerguide til dig. Du kan vælge om den skal være en underside på Udstillerguide.dk, eks. minudstilling.udstillerguide.dk, eller du har et domæne til den, eks. www.minudstilling.dk.

I begge tilfælde tilpasser vi din Udstillerguide grafisk, så den ligner din egen hjemmeside så meget som muligt.

Din Udstillerguide bygger på WordPress, som er verdens mest brugte CMS-system. WordPress er meget brugervenligt og nemt at lære – plus det giver dig mulighed for at bruge din Udstillerguide som den eneste hjemmeside for din messe.

Udstillerne tilmelder sig din messe

Når din Udstillerguide er oprettet, er det tid til, at dine udstillere tilmelder sig. Alt efter dine behov kan du bruge forskellige systemer til at håndtere tilmeldingen.

Skal udstillerne betale ved tilmelding kan du med fordel bruge et tilmeldingssystem, som Flexminds, Nemtilmeld eller Fritilmeld . Det gør, at udstillerne betaler samtidig med, at de booker deres stade. Det gør det nemt for dig at sikre, at du får betaling fra udstillerne og samtidig styrer, at der ikke bliver overbooket nogle stader. Derudover får du også mulighed for at håndtere bestilling af inventar, parkeringsbilletter, forplejning og meget mere.

Skal udstillerne ikke betale ved tilmelding kan du bruge en Google-formular eller en kontaktformular på din hjemmeside. Det eneste krav er, at de data, som udstillerne angiver ved tilmelding, kan trækkes ud i en fil.

Foretrækker du tilmelding via email eller telefon, skal du blot registrere tilmeldingerne i et regneark. Så kan regnearket manuelt uploades og opdatere din Udstillerguide.

Har du spørgsmål til, hvordan du kan håndtere tilmeldingen af udstillerne, så kontakt os. Vi tager gerne en uforpligtende snak om, hvordan du nemmest kommer igang.

Din Udstillerguide opdateres automatisk

Læn dig trygt tilbage og lad Udstillerguide lave arbejdet

Nye udstillere kommer automatisk med

Når en udstiller tilmelder sig eller køber en stade på din messe, bliver din Udstillerguide automatisk opdateret. Din Udstillerguide tjekker nemlig helt af sig selv, om der er kommet nye udstillere, og hvis der er, så hentes data om dem og vises på din Udstillerside.

Alt i alt kan du blot læne dig tilbage og lade din Udstillerguide klare arbejdet.

Vil du prøve en Udstillerguide?

Vi har lavet en demo, hvor du kan se, hvordan resultatet ser ud.