Vores kunder er i fuld gang

Tag et kig og se, hvordan en UdstillerGuide til din messe kan se ud.

Bogforum

Bogforum er Danmarks største litterære event, og har været afholdt hvert år siden 1992 (med undtagelse af 2020). Med mere end 200 udstillere, 1.000 forfattere og 2.000 programpunkter er Bogforum et stort og inspirerende univers for de besøgende.

Nordic Bike Shows

Skandinaviens største arrangør af cykelmesser, der hvert år afholder tre cykelmesser Copenhagen Bike Show (København), VeloDays Ballerup og VeloDays Vejle.

I videoen med Christian Ritter kan du høre mere om alle de fordele, udstillerne får, med UdstillerGuide løsningen til messen.

2.-3. marts 2024, Lokomotivværkstedet

Copenhagen Gaming Week

Copenhagen Gaming Week er Danmarks nye, episke og internationale festival for alt, der handler om gaming og esport. Uanset om du er 0 eller 100 år, tilbyder vi spændende shows, aktiviteter, udstillinger og underholdning, som alle kan deltage i!

Med UdstillerGuide kan de besøgende nemt få overblik over programmet, lave deres eget program og dele det med dem, de skal afsted med. Derudover kan de se ambassadører og udstillere.

Danmarks Outdoor Festival

Første weekend i september omdannes Lunden i Silkeborg til et mekka af outdooroplevelser for hele familien. Man kan prøve alt fra svævebaner på 90 meter til snitteværksted og inspirerende foredrag.

Med UdstillerGuide kan de besøgende nemt planlægge deres besøg med deres eget program og oversigt over favorit-udstillere.

Bryllup.dk

Med fem messer fordelt over hele landet, er bryllup.dk det perfekte sted at få det store overblik over alt det, man skal have styr på.

Med UdstillerGuide kan de besøgende nemt finde udstillere og messetilbud – både før, under og efter de har været på bryllupsmesse.

DanFish International

DanFish International er en af verdens vigtigste messer for udstyr og tjenester til fiskeindustrien. Messen bliver afholdt for 27. gang i 2021. På messen kan man møde 400 udstillere fra 30 lande.

Med UdstillerGuide er der fokus på at skabe personlige relationer med online mødebooking og oversigt over udstillernes kontaktpersoner på messen.

10.-12. oktober 2023, Aalborg Kongres og Kultur Center

CPH Garden

Danmarks største haveudstilling Haveselskabets Cph Garden. Få ny viden om de nyeste trends og haveinteresser med hjem.

Med UdstillerGuide er der fokus på at hjælpe de besøgende med at planlægge deres besøg hjemmefra og skabe overblik over de mange tilbud på udstillingen.

Art Nordic

Nordeuropas største kunstmesse
Bringer dig tættere på kunsten.

Copenhagen Comics

Danmarks største tegneseriefestival.

Ølfestival

Danske Ølentusiasters store festival, hvor godt ca 80 udstillere præstenterer 1.000 øl.

Camping Aalborg

Forbrugermesse om campingvogne, autocampere og udstyr.

Hjem & Haveliv

Livsstilsmesse i Haveselskabet Have på Frederiksberg.

PolarExpo

Årets største event for alle interessenter indenfor jagt og fiskeri i Grønland.

Din messe?

Kontakt os for at få en UdstillerGuide til din messe