Vil du være en af vores kunder?

Bliv inspireret til, hvordan din Udstillerguide kan se ud

Åbne Atelierdøre i Silkeborg

Mere tid til kunsten – det er, hvad foreningen bag Åbne Atelierdøre i Silkeborg har fået. Hvert år skal der holdes styr på ca. 100 kunstnere. Der skal indsamles beskrivelser, billeder og opkræves betaling. Alt det håndteres af Udstillerguide.dk

“Som frivillig i bestyrelsen bag Åbne Atelierdøre er det fedt, at alt det praktiske vedrørende betaling og indsamling af informationer til hjemmesiden sker samlet. Det giver tid til at fokusere på andre vigtige ting som markedsføring – både så flere kunstnere kommer med og så der kommer flere deltagere til Åbne Atelierdøre”, siger Jens Josefsen, der i flere år har været valgt ind i bestyrelsen.

Ølfestival

Med over 80 bryggerier og 1.200 øl er der nok at holde styr på. Tilsæt dertil tusindvis af glade gæster, der gerne vil både smage og vide mere. Det kræver et solidt og brugervenligt system for at holde styr på det.

“Da vi startede havde vi en løs idé om, hvordan udstillerguide skulle se ud. Men vi fik løbende nye idéer og forslag til forbedringer. Heldigvis siger Johannes fra Udstillerguide aldrig nej”, siger Rie Sørensen, sekretariatsleder, og fortsætter: “Servicen er god og hurtig – og så kommer han også med mange gode inputs.” 

Se flere glade kunders løsninger her

Familiemessen

Familiemessen i Hadsten arrangeres af den lokale sportsforening. De har fået lavet hjemmeside og udstillerguide.

Se hjemmesiden her:
familiemessen.dk

Grøn KBH

Grøn KBH 2019 er en kombination af marked og messe med fokus på bæredygtighed.

Se hjemmesiden her:
marked.greenspeak.dk 

Pin It on Pinterest

Share This