Vil du være en af vores kunder?

Bliv inspireret til, hvordan din Udstillerguide kan se ud

Åbne Atelierdøre i Silkeborg

Mere tid til kunsten – det er, hvad foreningen bag Åbne Atelierdøre i Silkeborg har fået. Hvert år skal der holdes styr på ca. 100 kunstnere. Der skal indsamles beskrivelser, billeder og opkræves betaling. Alt det håndteres af Udstillerguide.dk

“Som frivillig i bestyrelsen bag Åbne Atelierdøre er det fedt, at alt det praktiske vedrørende betaling og indsamling af informationer til hjemmesiden sker samlet. Det giver tid til at fokusere på andre vigtige ting som markedsføring – både så flere kunstnere kommer med og så der kommer flere deltagere til Åbne Atelierdøre”, siger Jens Josefsen, der i flere år har været valgt ind i bestyrelsen.

Ølfestival

Med over 80 bryggerier og 1.200 øl er der nok at holde styr på. Tilsæt dertil tusindvis af glade gæster, der gerne vil både smage og vide mere. Det kræver et solidt og brugervenligt system for at holde styr på det.

“Da vi startede havde vi en løs idé om, hvordan udstillerguide skulle se ud. Men vi fik løbende nye idéer og forslag til forbedringer. Heldigvis siger Johannes fra Udstillerguide aldrig nej”, siger Rie Sørensen, sekretariatsleder, og fortsætter: “Servicen er god og hurtig – og så kommer han også med mange gode inputs.” 

Vores kunder er i fuld gang

Der er hele tiden nye messer under forberedelse. Her kan du se UdstillerGuider for messer, der bliver afholdt i den nærmeste fremtid.

Messernes UdstillerGuides er stadig ved at blive udfyldt med udstillere, messetilbud og meget andet.

Tag et kig og se, hvordan en UdstillerGuide til din messe kan se ud.

Bryllup.dk

Med fem messer fordelt over hele landet, er bryllup.dk det perfekte sted at få det store overblik over alt det, man skal have styr på.

Med UdstillerGuide kan de besøgende nemt finde udstillere og messetilbud – både før, under og efter de har været på bryllupsmesse.

Fair Festival

Bliv klogere på bæredygtige produkter, tanker og idéer på Fair Festival.

Der er talks, aktiviteter, produkter og masser af information, så de besøgende bliver klædt på til at gøre deres hverdag lidt mere bæredygtig.

Hillerød Horseshow

I mere end 10 år har Hillerød Horseshow været Sjællands støreste indendørs hestemesse. Her er alt til både rytter og hest.

De besøgende kan nemt navigere rundt i udstillere, messetilbud, aktiviteter og clinics.

Art Nordic

Nordeuropas største kunstmesse

Jagtmessen

3 dages jagtmesse: Slaraffenland for jægere og naturelskere

Sy og Strik med mere

Messen for de kreative, der elsker at hækle, strikke, sy, patchworke, væve og meget mere.

Afholdte messer

Du kan også se andre messer, som vi har leveret Udstillerguide til. 

Familiemessen

I Hadsten afholder den lokale idrætsforening en messe, hvor beboere og tilflyttere kan møde det lokale erhvervs-, handels- og foreningsliv.

Grøn KBH

Greenspeak, Danmarks velgørende teleselskab, har i to år afholdt en messe med fokus på bæredygtighed. Messen blev afholdt på Remissen, København.

Outdoorfestivalen i Ry

I 2019 leverede vi en komplet UdstillerGuide. De besøgende kunne hjemmefra sofaen planlægge, hvilke af de mange aktiviteter, de ville prøve.

Pin It on Pinterest

Share This