Den komplette guide

Få dit eget univers med dit domæne

Denne guide har det hele! Udover visning af udstillere og produkter, er der liste over konkurrencer, aktiviteter og nyheder. Udstillerne opretter selv det hele og kan angive billeder og beskrivelser samt tidspunkter for konkurrencer og aktiviteter.

Udover listerne bliver konkurrencerne, aktiviteterne og nyhederne også vist under udstilleren. De er naturligvis sorteret efter afholdelsestidspunkt, så udstillerne behøver ikke at oprette dem i den rækkefølge, som de skal afvikles.

Denne guide giver udstillerne mulighed for at skabe masser af liv på din messe. Slip udstillerne fri og giv de besøgende en fantastisk oplevelse på din messe. 

Konkurrencer

Man kan også få et overblik over alle konkurrencerne på udstillingen

Konkurrencer

Man kan se konkurrencerne i en samlet liste, hvor de fremstår på en spændende og fængende grafisk måde

Aktiviteter

Det er nemt at få et overblik over alle aktiviteter på udstillingen

Aktiviteter

Det er nemt at få de ønskede informationer om aktiviteterne

Nyheder

Udstillerne kan løbende oprette nyheder. Det skaber liv på din Udstillerguide

Udstillerne

På udstillernes side kan man nemt få et samlet overblik over udstillerens produkter, aktiviteter, konkurrencer og nyheder

Det med småt

Første år betales der for opsætning og evt. tilvalgte moduler (hjemmeside, domæne osv). Derudover betales der for min. 50 udstillere på den enkle og den store guide. For den komplette guide er det min. 100 udstillere. 

Ved engangsbetaling opgøres antal udstillere, når messen er afholdt. Det er kun udgivne udstillersider, der tælles med. Ved løbende betaling opgøres antal udstillere pr. måned, hvor min. antal udstillere gælder hver måned og hvor både udgivne og kladde udstillersider tælles med.