Den komplette guide

Få dit eget univers med dit domæne

Denne guide har det hele! Udover visning af udstillere og produkter, er der liste over konkurrencer, aktiviteter og nyheder. Udstillerne opretter selv det hele og kan angive billeder og beskrivelser samt tidspunkter for konkurrencer og aktiviteter.

Udover listerne bliver konkurrencerne, aktiviteterne og nyhederne også vist under udstilleren. De er naturligvis sorteret efter afholdelsestidspunkt, så udstillerne behøver ikke at oprette dem i den rækkefølge, som de skal afvikles.

Denne guide giver udstillerne mulighed for at skabe masser af liv på din messe. Slip udstillerne fri og giv de besøgende en fantastisk oplevelse på din messe. 

Konkurrencer

Man kan også få et overblik over alle konkurrencerne på udstillingen

Konkurrencer

Man kan se konkurrencerne i en samlet liste, hvor de fremstår på en spændende og fængende grafisk måde

Aktiviteter

Det er nemt at få et overblik over alle aktiviteter på udstillingen

Aktiviteter

Det er nemt at få de ønskede informationer om aktiviteterne

Nyheder

Udstillerne kan løbende oprette nyheder. Det skaber liv på din Udstillerguide

Udstillerne

På udstillernes side kan man nemt få et samlet overblik over udstillerens produkter, aktiviteter, konkurrencer og nyheder

Det med småt

Kører messen flere år i træk, er det kun 1. år, du skal betale for opsætning. De følgende år betaler du kun for support og hosting samt pr. udstiller.

Betaling af opsætning og de første 50 udstillere sker ved brugtagning af din Udstillerguide. De resterende udstillere, når din messe er afholdt. Bliver messen efterfølgende rykket, fakturerer vi dog stadig efter den oprindelige dato med mindre andet er aftalt. Betalingsbetingelserne er netto plus 8 dage.

Den valgte løsning gælder for alle udstillere på messen. Man kan ikke på samme messe blande de løsninger.

Alle priser ekskl. moms og evt. gebyr til tilmeldingssystem for betaling for booking af stande og/eller bestillinger af inventar, forplejning og service.

Pin It on Pinterest

Share This