Den komplette guide

Få dit eget univers med dit domæne

Denne guide har det hele! Udover visning af udstillere og produkter, er der liste over konkurrencer, aktiviteter og nyheder. Udstillerne opretter selv det hele og kan angive billeder og beskrivelser samt tidspunkter for konkurrencer og aktiviteter.

Udover listerne bliver konkurrencerne, aktiviteterne og nyhederne også vist under udstilleren. De er naturligvis sorteret efter afholdelsestidspunkt, så udstillerne behøver ikke at oprette dem i den rækkefølge, som de skal afvikles.

Denne guide giver udstillerne mulighed for at skabe masser af liv på din messe. Slip udstillerne fri og giv de besøgende en fantastisk oplevelse på din messe. 

Konkurrencer

Man kan også få et overblik over alle konkurrencerne på udstillingen

Konkurrencer

Man kan se konkurrencerne i en samlet liste, hvor de fremstår på en spændende og fængende grafisk måde

Aktiviteter

Det er nemt at få et overblik over alle aktiviteter på udstillingen

Aktiviteter

Det er nemt at få de ønskede informationer om aktiviteterne

Nyheder

Udstillerne kan løbende oprette nyheder. Det skaber liv på din Udstillerguide

Udstillerne

På udstillernes side kan man nemt få et samlet overblik over udstillerens produkter, aktiviteter, konkurrencer og nyheder

Det med småt

Første år betales der for opsætning og evt. tilvalgte moduler (hjemmeside, domæne osv). Fakturering af opsætning samt de første 50 udstillere sker ved ibrugtagning af løsningen. De resterende udstillere faktureres 3 dage efter messen er afholdt. Bliver messen efterfølgende rykket, fakturerer vi dog stadig efter den oprindelige dato med mindre andet er aftalt skriftligt. Betalingsbetingelserne er netto plus 8 dage.

Den valgte løsning gælder for alle udstillere på messen. Man kan ikke på samme messe blande de forskellige løsninger.

Alle priser ekskl. moms og evt. gebyr til tilmeldingssystem for betaling for booking af stande og/eller bestillinger af inventar, forplejning og service.

Forlængelse af aftale

Såfremt der indgås en aftale senest 1 måned efter afholdt messe om at benytte UdstillerGuide til den næste messe, betales der ikke for opsætning. Der betales kun for udstillere. Betalingsfristen er 2 måneder for messer, der afholdes hvert år, og 4 måneder for messer, der afholdes hvert andet år.

Opsigelse af aftale

Ønsker man at opsige samarbejdet med UdstillerGuide, skal det meddeles skriftligt inden en måned efter messen er afholdt. Vi opkræver 2.500 kr ekskl moms for hosting i op til 2 måneder efter messen er afholdt. Herefter stilles der er en komplet backup af siden til rådighed. Den indeholder alle oprettede sider, indlæg og de data, som udstillerne har indtastet. Vi fjerner dog de plugins og temaer, som er en del af UdstillerGuide-løsningen.

Pin It on Pinterest

Share This