Den store guide

Skab interaktion mellem udstillere og besøgende

Den store guide bygger videre på den enkle guide. Udstillerne har i denne guide mulighed for at oprette et antal produkter. For hvert produkt kan man angive et eller flere billeder, en beskrivelse, en pris samt en særlig messepris.

Produkterne vises på en seperat liste på samme måde som udstillerne er. Det giver de besøgende mulighed for at søge og filtrere produkterne og ad den vej finde frem til de udstillere, som de finder interessante.

Giv udstillerne mulighed for at præsentere deres produkter på den bedst mulige måde. De skaber interesse og trækker flere besøgende til din messe – til glæde for både udstillere og dig!

Produktside

Hvert produkt har en side, hvor der er pris (og messepris, hvis det er angivet), beskrivelse samt link til udstillerens andre produkter.

Oversigt over produkter - gitter

Alle produkterne vises på en samlet oversigt, hvor man kan søge og filtrere i produkterne. Produkterne kan vises enten et gitter eller på en liste.

Oversigt over produkter - liste

Produkterne kan vises på som gitter og som en liste.

Udstillers side

Hver udstiller vises med logo, beskrivelse og kontaktinfo.

Produkterne vises med billede og pris. Man kan klikke på produkterne for yderligere information.

Det med småt

Første år betales der for opsætning og evt. tilvalgte moduler (hjemmeside, domæne osv). Fakturering af opsætning samt de første 50 udstillere sker ved ibrugtagning af løsningen. De resterende udstillere faktureres 3 dage efter messen er afholdt. Bliver messen efterfølgende rykket, fakturerer vi dog stadig efter den oprindelige dato med mindre andet er aftalt skriftligt. Betalingsbetingelserne er netto plus 8 dage.

Den valgte løsning gælder for alle udstillere på messen. Man kan ikke på samme messe blande de forskellige løsninger.

Alle priser ekskl. moms og evt. gebyr til tilmeldingssystem for betaling for booking af stande og/eller bestillinger af inventar, forplejning og service.

Forlængelse af aftale

Såfremt der indgås en aftale senest 1 måned efter afholdt messe om at benytte UdstillerGuide til den næste messe, betales der ikke for opsætning. Der betales kun for udstillere. Betalingsfristen er 2 måneder for messer, der afholdes hvert år, og 4 måneder for messer, der afholdes hvert andet år.

Opsigelse af aftale

Ønsker man at opsige samarbejdet med UdstillerGuide, skal det meddeles skriftligt inden en måned efter messen er afholdt. Vi opkræver 2.500 kr ekskl moms for hosting i op til 2 måneder efter messen er afholdt. Herefter stilles der er en komplet backup af siden til rådighed. Den indeholder alle oprettede sider, indlæg og de data, som udstillerne har indtastet. Vi fjerner dog de plugins og temaer, som er en del af UdstillerGuide-løsningen.

Pin It on Pinterest

Share This