Ny funktion

Lav dit eget program

Der sker en masse på en messe. Der er udstillere, man skal besøge, og messetilbud, der skal undersøges – og så er der ofte også en masse aktiviteter. Det kan være workshops, foredrag, demonstrationer og meget meget mere. Med vores “Dine favoritter” kan de besøgende nemt få overblikket over udstillerne og deres messetilbud. Men når det kom til aktiviteterne, var det ikke helt så nemt…

Et samlet program over alle aktiviteter

Men det er det blevet nu! For nu kan udstillerne nemt og hurtigt oprette alle deres aktiviteter på deres stand. Og som arrangør kan du oprette de aktiviteter, du tilbyder. Alle aktiviteterne bliver samlet i én oversigt: Et samlet program for alt det, de besøgende kan opleve på din messe.

Programmet er sorteret efter det tidspunkt, hvor aktiviteten afholdes. Og afholdes aktiviteten flere gange, kan både du og udstillerne nemt oprette alle tidspunkterne. Det smarte er, at alle data om aktiviteten kun indtastes ét sted og vises på alle tidspunkterne.

Ny funktion: “Dit program”

Vi har kombineret det nye samlede program med vores favorit-funktion. Men vi har gjort den smartere! Så når du vælger et tidspunkt for en aktivitet som favorit, bliver tidspunktet føjet til “Dit program”. Du kan derfor både have en liste over alle dine favoritudstillere og messetilbud – og dit helt eget program med alle de aktiviteter, du gerne vil opleve.

Med “Dit program” bliver det endnu nemmere for dine besøgende at planlægge deres besøg hjemmefra. De kan i ro og mag udvælge de aktiviteter, de finder allermest spændende, og få kabalen til at gå op med tidspunkter.

Når de kommer til din messe, skal de ikke bruge tid på at planlægge deres program. I stedet kan de få et større udbytte af din messe: De kan besøge flere udstillere, benytte sig af flere messetilbud og opleve flere aktiviteter.

Hurtigere, hurtigere!

For at give dine besøgende den allerbedste oplevelse på din UdstillerGuide, har vi også optimeret maskinrummet. Når du vælger “Den komplette guide” med favoritter og “Dit program”, bliver din UdstillerGuide hostet i Google Cloud. Det betyder, at din UdstillerGuide er op til 5 gange hurtigere!

For de besøgende betyder det, at din UdstillerGuide er klar hurtigere, når de besøger siden. Men vigtigere endnu betyder det, at den nye funktion til “Dit program” er lynhurtig – uanset hvor mange besøgende, der bruger siden på samme tid!

Fordelen ved Google Cloud er nemlig, at jo flere besøgende, der er på siden, jo flere kræfter bliver der tildelt siden. Og det sker helt automatisk! Du kan fokuserer på din messe – vi håndterer al teknikken.

 

Skal du med på vognen?

Kontakt os for at høre mere om “Dit program” og hvordan det kan løfte din messe online!

Du kan også prøve kræfter med den nye funktion i vores demo.