Få en samlet PR-pakke

Kom godt i gang med hjemmeside, Facebookside og nyhedsbrev

Bliver du rundtosset ved tanken om at skulle lære nye IT-systemer og sætte det hele op fra bunden?

Så er vores PR-pakke lige noget for dig. Vi sætter det hele op for dig, så det er lige til at gå til.

Du får også adgang til masser af howto-videoer, så du nemt kan se, hvordan du bruger din nye hjemmeside, facebookside og nyhedsbrev.

Hjemmeside

Vi sætter en WordPress-side op til dig. WordPress er et af verdens mest brugte CMS-system. CMS står for “Content Management System”. Det gør det nemt at hold styr på hjemmesiden med tekst og billeder.

På hjemmesiden laver vi en forside, gallerier med dine produkter samt en kontaktformular. Derudover laver vi også en side, hvor du kan skrive indlæg. Det kan være nye produkter, hvilket marked du deltager på eller noget helt tredje.

Du får også en emailadresse, som passer til dit domæne. Har du ikke et domæne, hjælper vi dig også med at få det.

Facebookside

På en Facebookside kan du dele små nyheder til dine kunder. Vi sætter det op, så dine indlæg fra din hjemmeside automatisk kommer på din Facebookside.

Når du deler dine indlæg fra hjemmesiden på Facebook, besøger dine kunder din hjemmeside. Der kan de finde information om dine produkter og blive inspireret til at komme til det marked, hvor du har en stade.

Vi sætter din Facebookside op med logo, headerbillede og kontaktinformationer. Vi viser dig også, hvordan du nemt kan booste et indlæg og nå ud til nye kunder.

Nyhedsbrev

Mailchimp er et nemt system til at håndtere nyhedsbreve. Så længe du har færre end 2.000 modtagere, er det gratis. Fordelen ved Mailchimp er, at dine mails altid kommer frem.

 

Sender du en mail fra din egen mail, risikerer du, at dine gode nyheder bliver fanget i et spam-filter. Mailchimp sikrer, at dine mails kommer helt frem – hver gang.

 

Derudover kan du se, om modtagerne åbner dine mails og klikker på links. Det giver dig en masse information om, hvad dine kunder gerne vil vide mere om. Bare rolig, det er nemmere end det lyder. Og vi hjælper dig godt i gang med introduktion og howto-videoer.

 

Bestil din PR-pakke her